check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
Selle toote müük on lõpetatud.
ID

Brubeck unisex jalgratta varrukad punane S/M

11,63 € koos käibemaksuga

Brubeck unisex jalgratta varrukad

Tootja:

Õmblusteta tehnoloogiaga valmistatud jalgrattasõidu varrukad, mis on valmistatud kahekihilisest hingavast trikoodist. Tihedalt istuv trikookangas ja 3D-struktuur loovad õhukanalid. Need pakuvad kaitset tuule ja madalama temperatuuri eest. Sisemine kiht tagab niiskuse kohese ärajuhtimise nahast, hoides naha kuivana ka intensiivse treeningu ajal. Välimine kiht vastutab soojusisolatsiooni ja keha optimaalse soojuse säilitamise eest. Õhuke kudum küünarnukkide siseküljel parandab ventilatsiooni ja hoiab ära ahenemise. Survevabad õmblused tagavad, et varrukas istub tihedalt käe külge ja takistab külma õhu tungimist kanga alla. Vasaku ja parema varrukate anatoomiline konstruktsioon. Soovitatav jalgrattasõiduks külmematel päevadel või ilmamuutuste puhul lühikeste varrukatega jalgrattatrikoo varustuse täienduseks.

Uuenduslikud 3D PRO trikood on täpselt see, mida jooksu-, jalgratta- või mootorrattahuvilised vajavad. Ülikerge ja õhuke toode tagab täieliku liikumisvabaduse ja piisava termoregulatsiooni intensiivse jooksu või muu tegevuse ajal kõrgetel temperatuuridel.

Kolmemõõtmeline võrgustruktuur tagab täiendavad õhukanalid naha ja trikoo vahelises ruumis. See võimaldab keha loomuliku soojuse poolt soojendatud õhu kogunemist nahapinna ja 3DPRO trikoo vahele ning takistab temperatuuri langemist nahal. Tõhus kaitse hüpotermia vastu võib näiteks kiirendada soojendust enne intensiivsemat tegevust.