check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
Selle toote müük on lõpetatud.
ID

Brubeck unisex põhikihi lühikeste varrukatega t-särk grafiit L

19,66 € koos käibemaksuga

Brubeck unisex lühikeste varrukatega T-särk.

Tootja:

Lühikeste varrukatega aluskihi T-särk on valmistatud õmblusteta tehnoloogia abil õhukesest, hingavast trikoodist. Tihedalt istuv trikookangas ja 3D-struktuur loovad õhukanalid. Suvel suurendavad need keha ventilatsiooni ja talvel koguvad nad sooja õhku, et kaitsta hüpotermia eest. 3D-võrgumudelil põhinev konstruktsioon suurendab niiskuse kogumise pinda mitu korda. Kerge, tihedalt istuv, pehme trikookangas ei piira liikumist ja kaitseb hõõrdumise eest. Silmkoekangas on antibakteriaalsete ja antiallergeensete omadustega. Aastaringselt kasutatav toode, mida soovitatakse erinevateks tegevusteks baaskihina.

Uuenduslikud 3D PRO tooted on just see, mida jooksmise, jalgrattasõidu või mootorratta harrastajad vajavad. Ülikerge ja õhuke toode tagab täieliku liikumisvabaduse ja piisava termoregulatsiooni intensiivse jooksu või muude tegevuste ajal kõrgetel temperatuuridel.

Kolmemõõtmeline võrkstruktuur tagab täiendavad õhukanalid naha ja toote vahelises ruumis. See võimaldab keha loomuliku soojuse poolt soojendatud õhu kogunemist nahapinna ja 3DPRO trikoo vahele ning takistab temperatuuri langemist nahal. Tõhus kaitse hüpotermia vastu võib kiirendada näiteks soojendust enne intensiivsemat tegevust.