check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Castrol DOT4 0.25l pudel pidurivedelikku - 8586

46,04 € koos käibemaksuga

Castrol DOT4 0.25l pudel pidurivedelikku

Tootja:
Tootekood:
8586
Garantii:
12
Üldine kirjeldus
  • Itaalia kvaliteetse tootja Buzetti külgtugi.Buzetti toodab vastavalt sertifitseeritud Euroopa tootmiskriteeriumidele, kasutades esmaklassilisi materjale.Buzetti puhul ei ole kulunud liigendid ja tagastusvedrud, samuti värvipurunemine probleemiks.

Kvaliteediklass: ületab DOT 3 / DOT 4

Sünteetiline pidurivedelik mootorratastele.
Castrol Motorcycle Brake Fluid on kõrgete omadustega täissünteetiline pidurivedelik. See on mõeldud kahe- ja neljataktiliste mootorrataste ja rollerite suure pikemaajalise koormuse jaoks. Sellel vedelikul on erakordselt kõrge keemistemperatuur, mis vastab DOT 4 standardile, ja see on ideaalne toode tavaliste ja suure nõudlusega mootorrataste pidurisüsteemidele.

Mootorratta pidurivedelik on hoolikalt konstrueeritud, et tagada kõigi pidurisüsteemi komponentide ja tihendite oodatav üle keskmise kaitse, nii et teil oleks tagatud pikk ja ohutu töö.

Castrol Motorcyckle Brake Fluid on soovitatav kõikide kategooriate rollerite ja mootorrataste jaoks, vastates enamiku mootorratta tootjate nõuetele.
Märkus: See toode ei sobi Harley-Davidson mootorratastele, mille puhul soovitatakse ainult silikoonipõhist DOT 5 vedelikku.

Hüved ja eelised:
- Pakub suurt vastupidavust aurutõkete tekkimisele
- Suurendab pidurdamise ohutust võrreldes tavapäraste toodetega
- Kaitseb korrosiooni ja kulumise eest, pidurisüsteemi pika eluea jooksul.

See sobib

See toode sobib 1 mootorrattale.