check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

59,93 € koos käibemaksuga

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

Tootja:
Garantii:
12
Üldine kirjeldus
  • Crash pads on liugurid, mis kaitsevad mootorratta katteriiet, mootorit ja muid osi kukkumise ajal. Need on valmistatud spetsiaalsest tehnilisest plastist, mis neelab löögienergiat ja pidurdab mootorratta libisemist.
  • RENNERi turvapadjad valmistatakse CNC (numbriliselt kontrollitud) masinatel, mis tagab väga hea pinnakvaliteedi ja täpsuse. Pakume komplekte, mis on valmis mootorratta külge paigaldamiseks ilma täiendavate kinnituste ja kruvideta.
  • Komplekt koosneb kahest liugurist (plastist), alumiiniumsulamist valmistatud, korrosioonikaitseks anodeeritud ja värvitud kinnitustest ning kinnituskruvidest. Liugurid on musta värvi ja kinnitused hõbedased (naturaalne alumiinium).
  • Poldi ja keermete tugevus on valitud nii, et ülemäärase koormuse korral, näiteks kui libisev mootorratas haakub kõnnitee külge, ei puruneks keermed ega painduks raam mootorratta külge. Polt paindub või puruneb, kui liugurile mõjub liigne paindumisjõud. Isegi kui liugur murdub, on selle oluline roll täidetud, sest see hajutab suure osa energiast, kui mootorratas põrkab asfaldile.
  • Paigaldusjuhised on lisatud.
  • Tootja: Renner
  • Renneri (endine Zipser) tooted on meie klientide seas juba üsna tuntud. Ettevõtte suurepäraselt valmistatud ja lihtsalt kokkupandavad põrkepadjad on olnud kõige edukamad. Tootmine toimub numbriliselt kontrollitud tööpinkidel, mis esmapilgul eristab Renneri tooteid teiste tootjate omadest.
  • Kõik komplektid on varustatud selgete koostamisjuhistega ja pakendatud esteetiliselt meeldivasse ja praktilisse karpi.
  • Kõikide komplektide jaoks on saadaval ka varuosad.
  • Päritoluriik - Poola.

Liugurid, mis kaitsevad mootorikatted, mootorit ja muid mootorratta osi kukkumisel. Valmistatud spetsiaalsest tehnilisest plastist, mis neelab löögienergiat ja pidurdab mootorratta libisemist. Valmistamine CNC-tööpinkidel (arvutipõhiselt juhitavad masinad) tagab väga hea pinnakvaliteedi ja täpsuse. Pakume komplekti, mis on valmis mootorratta külge paigaldamiseks ilma täiendavate kinnituste ja kruvideta.

Komplekt koosneb kahest otsikust (plastikust), alumiiniumsulamist valmistatud, korrosioonikaitseks anodeeritud ja värvilistest kinnitustest ning kinnituskruvidest. Otsikud on mustad, kinnitused hõbedased (naturaalne alumiinium).

Poldi ja keermete tugevus on valitud nii, et näiteks mootorrattaga üle äärekivi libisemise jms põhjustatud liigse koormuse korral ei puruneks keermed ega painduks raam mootorratta küljes. Polt paindub või puruneb, kui liugurile mõjub liigne painutusjõud. Isegi kui liugur murdub, on selle oluline roll täidetud, sest see hajutab suure osa energiast, kui mootorratas põrkab vastu asfalti.

See sobib

See toode sobib 14 mootorrattale.