check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Feuling Endurance Beehive klapivedrude komplekt - 1101

479,38 € koos käibemaksuga

alert information icon

Toode on saadaval eritellimusel. Tarne võib viibida 21 päeva. Tagastamine ei ole võimalik.

Endurance Beehive ventiilivedrude komplekt Screamin' Eagle'i peadele

Tootja:
Tootekood:
1101
Üldine kirjeldus
  • FEULING® BEEHIVE® klapivedrude puhul kasutatakse oluliselt väiksemat ja kergemat kinnituselementi, mis vähendab oluliselt klapi kaalu, tagades oluliselt kiirema pöörlemise ja sujuvama liikumise võrreldes võrreldavate kahe klapiga vedrudega.
  • FEULING® klapivedrud on paigaldatud otse 650 nokki tõstepoltidele, mis ei nõua kiigukangi mehaanilist töötlemist ega puhastamist.
  • Need välistavad klapivedrude eraldumise, maksimeerivad stabiilsust, vähendavad klapijooksu müra &;amp;harmoonilist müra &;amp;.
  • FEULING® BEEHIVE® klapivedrud tuleb paigaldada õigele avanemiskõrgusele, sobitades maksimaalse tõste ja klapivedrude avanemiskõrguse spetsifikatsiooni.
  • Komplekt sisaldab: FEULING® ENDURACE BEEHIVE® klapivedrud, kerged 7° kuumtöödeldud titaanist hoidikud, töödeldud vedrupesad, alusplaadid, klapilukud ja kvaliteetsete Viton® klapitihendite komplekt, mis on varustatud vedruga klapivõlli puhasti süsteemiga.

Sobib Twin Cam Screamin' Eagle'i peadele, millel on 5/16" klapivarred standardsete hoidmisvuukidega ja .530" klapijuhikud, vedrud, titaanist hoidikud, istmed, tihendid, hoidikud ja istmealused.

See sobib

See toode sobib 59 mootorrattale.