check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

JMP teleskoobi tugitoru 39x630 mm

136,26 € koos käibemaksuga

JMP teleskoobi tugitoru 39x630 mm

Tootja:
JMP
Üldine kirjeldus
  • JMP teleskoobi tugitorud on valmistatud spetsiaalsest C-Mn mangaanterasest, mis annab neile suure kõvaduse ja lineaarse pikisuunalise elastsuse (kõrge Youngi moodul). Materjal pärineb ühest Euroopa parimast terasetehasest, mis on juba aastaid spetsialiseerunud vedrustustorude ja muude hüdrosüsteemide komponentide tootmisele.
  • Kõik JMP teleskoopide tugitorud on kaetud umbes 0,03 mm suuruse tehnilise kroomi väliskihiga, mis muudab töötava liugpinna siledaks, kõvaks ja korrosioonikindlaks, ning hilisem lihvimine ja poleerimine mitmel spetsiaalsel masinal muudab toote kriimustuskindlaks.
  • Iga toode läbib individuaalse kvaliteedikontrolli. Kontrollitakse mõõtmeid, galvaanilise katte kvaliteeti, padrunite istme kvaliteeti ja radiaalset väljavoolamist.
  • Kandetorud tarnitakse papppakendis.
  • Tootja: JMP
  • JMP (JM Professional) on mootorrataste töökoja erivahendite, üldotstarbeliste tööriistade ja mootorrataste remondiks mõeldud varuosade valik, mis on suurepärane alternatiiv originaalkomponentidele.
  • Seda, kui oluline on omada spetsiaalseid töökojatööriistu, on näinud igaüks, kes on püüdnud mootorrattaid parandada odavate turutööriistadega. Tööriista omandiõigus ja kvaliteet määravad sageli ka kõige väiksema remondi edukuse. JMP tööriistade valmistamisel kasutatakse uusimat metallitöötlustehnoloogiat. Paljud tööriistad on mõeldud väga spetsiifilisteks rakendusteks peamiselt mootori, kütusesüsteemi ja vedrustuse remondi valdkonnas. JMP tootesari laieneb pidevalt, täiendades valikut mootorrattatootjate poolt kasutatavate uute lahenduste jaoks mõeldud tööriistadega.

See sobib

See toode sobib 25 mootorrattale.