check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
Selle toote müük on lõpetatud.
ID

Meeste Brubeck Comfort Wool tumedast teksast bokserid XL

12,79 € koos käibemaksuga

Meeste Brubeck Comfort Wool bokserid lühikesed püksid

Tootja:
Keti suurus:
XL

Meeste COMFORT WOOL bokserid on tippkvaliteediga igapäevane aluspesu aktiivsetele ja ainulaadsetele klientidele. Pealisriietes on kasutatud pehmet, väga peent ja õrna 100% meriino lambavilla. Tänu villa kõrgele elastsusele ei kortsu ega lükka aluspesu välja. See kohandub ideaalselt kehaga, andes suure vabaduse järgnevate riietuskihtide valikul. Looduslike kiudude kombineerimine polüamiidkiududega ja kahekihilise, õmblusteta konstruktsiooni kasutamine on võimaldanud saavutada erakordsed termoregulatsiooniomadused, säilitades samas maksimaalse mugavuse. Aluspesu aitab tõhusalt säilitada püsivat kehatemperatuuri, kaitstes keha hüpotermia ja ülekuumenemise eest. Toode on dermatoloogiliselt testitud - see ei ärrita ega tekita allergiat.

Looduslike villakiudude ja polüamiidkiudude kombinatsioon ning kahekihiline õmblusteta konstruktsioon on andnud erakordsed termoreguleerivad omadused ja maksimaalse mugavuse. Toode tagab kiirema niiskuse imendumise, suurendab oluliselt soojusmugavust ja aitab tõhusalt säilitada püsivat kehatemperatuuri. See kaitseb keha ülekülmumise ja ülekuumenemise eest. Toode on dermatoloogiliselt testitud - see ei ärrita ega tekita allergiat ning sobib ka allergikutele. Meriinovillal on täiendavaid tervist edendavaid omadusi: selle kiudude mikromassaaž aitab parandada rakkude verevarustust, mis parandab vereringet, ning positiivsete ioonide neutraliseerimine mõjub soodsalt ja rahustavalt närvisüsteemile. Kõrgtehnoloogilise toote valmistamisel on pööratud tähelepanu ka kõige väiksemate detailide kvaliteedile, tänu sellele, et see on valmistatud 100% Euroopa Liidus.

BRUBECKi COMFORT WOOL kollektsioon on kehasõbralik villane aluspesu, mis on igapäevaste tegevuste riiete aluseks. See pakub kaitset ja mugavust aastaringselt, kasutades parimat toorainet, mille loodus ise on loonud - Austraalia meriinovilla.