check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
Selle toote müük on lõpetatud.
ID

Naiste pikkade varrukatega t-särk Brubeck Active Wool smaragd M

35,14 € koos käibemaksuga

Naiste pikkade varrukatega t-särk Brubeck Active Wool

Tootja:

Saladus peitub meriinovilla struktuuris, nimelt selle tiheduses. Tänu sellele, et üksikud kiud on väga õhukesed ja meenutavad ämblikuvõrku, mille iga kiu vahel on meie keha poolt soojendatud õhuga täidetud kanalid, tekib puhver, mis kaitseb meid külma eest. Meriinovillane dressipluus kaitseb meid väga hästi külma eest, olles samas hingav. Teine oluline tegur on tõhus higi ärajuhtimine kudumite välisküljele, vältides seega ebamugavustunnet või rasket, märja kompressi tunnet, mis tuleneb niiskuse ladestumisest sissepoole.

Brubeckil on moodsaimad kudumismasinad, mis võimaldavad meil luua tehnoloogiliselt keerulisi kudumeid. Oleme kombineerinud lambavilla sünteetiliste mikrokiududega, mille tulemuseks on paljude omadustega meriino termiline aluspesu, mida hinnatakse erinevate välitegevuste ajal. Sellel on kõik mainitud omadused ja tänu sellele kombinatsioonile saame esile tõsta villase termilise aluspesu soovitavaid omadusi.

Ükskõik, kas jalutate pargis koeraga või plaanite mitmepäevast matka mägedesse, vajate meriino aluspesu, mis võimaldab teil nautida aktiivset aega, pakkudes samal ajal mugavust ja soojuskaitset. Active Wool kollektsiooni riided, kantakse esimese kihina. See on mõnusalt pehme, mis teeb teid veelgi innukamalt nautima aktiivset aega õues.