check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
Selle toote müük on lõpetatud.
ID

Naiste varrukateta t-särk Brubeck Comfort Wool lihavärvi S

19,66 € koos käibemaksuga

Naiste varrukateta t-särk Brubeck Comfort Wool

Tootja:

Naiste tops on alati moes, sest need on mitmekülgsed ja sobivad paljude stiilidega. Naiste rihmavaba T-särk meriinovillast tagab teie mugavuse igas olukorras, olenemata päevarütmist. Kas sul on ees tähtis ärikohtumine ja tahad end kindlalt tunda? Või tahad õhtusel kohtingul hästi ja atraktiivselt välja näha? Pakume teile meie varrukateta meriino T-särki kollektsioonist Comfort Wool, mis vastab teie mugavuse ja funktsionaalsuse vajadustele.

Meriinovilla looduslikud omadused, mida hinnatakse kogu maailmas, on pehmus ja õrnus ning termoregulatsioon. Meriinovillakiud on kolm korda õhem kui inimkarvad ja paindub kokkupuutel nahaga, mistõttu meriinovill ei kriimusta ega hammusta. See ei võta vastu ebameeldivaid lõhnu. Naiste meriino stretch T-särk on valmistatud funktsionaalsete kiudude ja villa kombinatsioonist, mille tulemuseks on kahekihilise struktuuriga kudumikangas. Selle tulemusel juhitakse aktiivsuse või stressiolukorra ajal tekkiv niiskus tõhusalt nahast ära selle pinnale, hoides end värskena ja kuivana. Õmblusteta konstruktsioon takistab hõõrdumist ja ärritust, olenemata tegevusest. T-särk on veniv ja kohandub sinu silueti kujuga, rõhutades su naiselikkust.

Brubecki meriino õlapaeltega T-särk sobib teie stiiliga. See sobib ideaalselt vabaaja, noorusliku või sportliku stiili jaoks. T-särk on saadaval valges, mustas, kreemjas ja toonides. Klassikalised värvid annavad sulle tohutult palju võimalusi. Comfort Wool kollektsioonist leiad ka isikliku villase aluspesu ja naiste pikkade varrukatega särgid jahedamateks päevadeks.