check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
Selle toote müük on lõpetatud.
ID

Poiste aluspüksid Brubeck Comfort Cotton Junior tumesinine 116/122

4,88 € koos käibemaksuga

Poiste aluspüksid Brubeck Comfort Cotton Junior

Tootja:
Keti suurus:
116/122

Comfort Cotton Junior poiste aluspüksid on valmistatud õmblusteta tehnoloogia abil kahe kihilise, hingava kudumiga. Rõivas kohandub ideaalselt kehaga ja kaitseb nahka hõõrdumise eest. Et tagada maksimaalne mugavus kasutamise ajal, on rõivas kombineeritud oskuslikult meeldiva puudutusega puuvill ja sünteetilised kiud. Selline koostis aitab vähendada higistamise ohtu. Aluspesu on allergiavastane, kuivab kiiresti ja ei vaja triikimist. See on ideaalne igapäevaseks kasutamiseks aastaringselt.

Parandatud anatoomiline lõige koos BRUBECK Air Jet lõngaga annab suurema mugavuse ja kohandub täiuslikult kehaga, rõhutades siluetti. Aluspesu käitub nagu teine nahk. Pehme ja õrn rõivas kaitseb hõõrdumise eest ning viimistlus survevabade kootud ribidega aitab vabaneda ka vähimastki ebamugavusest kasutamise ajal. Suurepärasest puuvillast koosnev koostis BRUBECK Air Jet lõngaga, millel on uued, ainulaadsed omadused, hoiab naha pikka aega kuivana ja värskena, kuna niiskuse ärajuhtimine kehapinnalt on veelgi tõhusam. Aluspesu kuivab väga kiiresti ja ei vaja triikimist.

BRUBECKi COMFORT COTTON kollektsioon on kehasõbralik funktsionaalne puuvillane aluspesu, mis on igapäevaste tegevuste rõivaste aluseks, pakkudes kaitset ja mugavust aastaringselt.