check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Progressive Suspenion tagumised amortisaatorid mustad - 465-5048B

1 439,18 € koos käibemaksuga

465-seeria amortisaator koos eelpinge kaugreguleeritavusega

Tootekood:
465-5048B
Üldine kirjeldus
  • Kõrgsurve, ühe toruga gaasikonstruktsioon suurepärase jõudluse tagamiseks
  • Kaugreguleeritav eelpinge (RAP) on varustatud kaugjuhitava hüdraulilise reguleerimisseadmega, mis muudab vedrustuse häälestamise erinevate koormuste, näiteks reisijate või pagasi jaoks veelgi lihtsamaks.
  • Viie positsiooniga tagasilöögi reguleerimine võimaldab vedrustusel kohaneda muutuvate tingimuste ja sõidustiilidega
  • Korpus ja komponendid on valmistatud kõvaanodeeritud alumiiniumist, mis tagab suurepärase vastupidavuse ja korrosioonikindluse.
  • 46 mm läbimõõduga ava ja pöörlev ketaskolb täpseks vibratsioonide summutamiseks
  • Kroomitud 16mm läbimõõduga võllile on paigaldatud spetsiaalsed vitontihendid, mis tagavad madala hõõrdumise ja lekkimevaba töökindluse
  • Iga amortisaator on individuaalselt häälestatud (summutus ja vedru kiirus) iga koostu jaoks
  • Enne originaalvarustusest erineva pikkusega amortisaatorite ostmist või paigaldamise katsetamist kontrollige, et ratta teekonda saab muuta, ilma et tekiksid kliirensprobleemid, näiteks õõtshoova/telgi/väljalaskeseadme kokkupuude ning keti/rihma või rehvi kokkupuude.
  • Raske koormuse rakendusi soovitatakse mootorratastele, mis töötavad rohkem kui 50% ajast tootja maksimaalse nimikoormuse juures või selle lähedal.

465 R.A.P. (Remote Adjustable Preload) seeria on tipptasemel kõrgsurvega monotuubiline gaasišokk, mis on mõeldud uutele Harley-Davidson M8 Softail mudelitele. See kasutab suurt 46 mm läbimõõdu, painduva amortisatsiooniketta, keermestatud korpuse ja 5-positsioonilise tagasilöögi reguleerimise abil. Tugev 16mm kroomitud võll on madala hõõrdumise ja tiheduse tagamiseks asetatud spetsiaalsetele vitoontihenditele. Iga amortisaator sisaldab R.A.P. kinnitusklambrit. Saadaval on 12,20", 12,60", 13,10" ja 13,50" pikkusega amortisaatorid Standard ja Heavy Duty M8 Softail mudelitele. Iga amortisaator on käsitsi valmistatud, häälestatud ja testitud meie Californias asuvas rajatises ning sellel on eluaegne garantii.

See sobib

See toode sobib 78 mootorrattale.