check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

R&G Racing Honda CRF 1000L Africa Twin esivedrustuse liugurid mustad - FP0181BK

52,98 € koos käibemaksuga

R&G Racing esivedrustuse liugurid

Tootja:
Tootekood:
FP0181BK
Üldine kirjeldus
  • R&G on Briti ettevõte, mis on spetsialiseerunud peamiselt mootorrataste kaitsele. Väga pikaajaline ja ulatuslik kogemus mootorrataste võidusõidu valdkonnas on viinud täiuslike toodete loomisele. Iga toote disain on hästi läbi mõeldud ja komponendid on valitud nii, et mootorratas ei saaks kokkupõrke korral oluliselt kahjustada ja oleks endiselt sõidetav. Lisaks pakub R&G laia valikut mootorratta kaunistamistooteid, et muuta teie mootorratas individuaalselt eristuvaks. Samal ajal toob R&G kui üks selle segmendi turuliidreid igal aastal oma tootevalikusse hulga uusi tooteid. Nii on see ka sel aastal. Vaadake mootorratta toodete täielikku nimekirja.
  • MV Agusta Rivale, KTM Super Duke R 1290, Ducati 898 Panigale, Yamaha MT09
  • R&G on 2014. aasta hooajaks saanud kurikuulsa BSB (British Superbike) ametlikuks mootorikatte (mootorikarbi kate) tarnijaks. See kehtib kõigi klasside kohta, st: Superbike, Supersport, Superstock.
  • Kahvlikaitsmed on R&G liugurid, mis on valmistatud suure tihedusega nailonist. Need kaitsevad ideaalselt mootorratta esivedrustust kukkumise ajal tekkivate vigastuste eest. See on järjekordne täiendus põrkepehmenduste komplektile. Komplekt sisaldab kõiki komponente, mis on vajalikud paigaldamiseks konkreetsele mootorratta mudelile.

See sobib

See toode sobib 14 mootorrattale.