T10 pirn 12V 1.7W - 81293

check Tasuta kohaletoimetamine alates 120 €
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID: 81293

0,68 € koos käibemaksuga

Teised ostsid ka

T10 12V 3W pirn

T10 12V 3W pirn - 81296

0,53 € koos käibemaksuga

Pirn 12V 21/5W BAY15D

Pirn 12V 21/5W BAY15D - 63057

0,68 € koos käibemaksuga

Me järgime sinu kirge!

Kohandatud kohaletoimetamine vastavalt teie vajadustele

Teil on otsuse tegemiseks 14 päeva

Uus T10 12V pirn

Tootja: Kengo
Pinge: muud V
Võimsus: 1.7 W
Pirni tüüp: Ühekiuline
Tüüp: Standard
Pakendi mõõtmed: 30 x 10 x 20 mm
Pakendi kaal: 2 g
Üldine kirjeldus
  • pinge: 12V
  • võimsus: 1,7W
  • paigaldus: T10
Mõõtmed
  • kõrgus: 25 mm
Tootja:

Gmoto.pl Paweł Cebulak, Tadeusza Kościuszki 78, 37-100, Łańcut, PL, [email protected]

Toodete ohutus- ja kasutusjuhend

See sobib

Toote arvamused

5
12 arvustust
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Leidsime 12 vastavat arvustust.

sebastijan

Usaldusväärne arvamus

6 miesięcy temu

Zarulje dosle uredne kroz tjedan dana. Svaka je ispravna i dobra kakva mi i treba, stavljao sam na tablu od motora i radi super.

Automaatne tõlge

sebastijan

Usaldusväärne arvamus

6 miesięcy temu

Zarulje dosle uredne kroz tjedan dana. Svaka je ispravna i dobra kakva mi i treba, stavljao sam na tablu od motora i radi super.

Automaatne tõlge

Pavol Krajnik

Usaldusväärne arvamus

4 miesiące temu

Ďakujem za žiarovky.Objednať tovar bolo jednoduché.Odoslanie bolo rýchle a platba cez internet banking bezproblémová.Odporúčam tento obchod.

Automaatne tõlge

Pavol Krajnik

Usaldusväärne arvamus

4 miesiące temu

Ďakujem za žiarovky.Objednať tovar bolo jednoduché.Odoslanie bolo rýchle a platba cez internet banking bezproblémová.Odporúčam tento obchod.

Automaatne tõlge

Mateusz

Usaldusväärne arvamus

3 miesiące temu

Bardzo dobra żarówka motocyklowa. Światło jest jasne, równomierne i dobrze oświetla drogę po zmroku, co znacząco poprawia komfort jazdy. Montaż bezproblemowy, a jakość wykonania sprawia wrażenie solidnej. Po dłuższym użytkowaniu nadal działa bez zarzutu. Dobry stosunek jakości do ceny – zdecydowanie polecam

Automaatne tõlge

Mateusz

Usaldusväärne arvamus

3 miesiące temu

Bardzo dobra żarówka motocyklowa. Światło jest jasne, równomierne i dobrze oświetla drogę po zmroku, co znacząco poprawia komfort jazdy. Montaż bezproblemowy, a jakość wykonania sprawia wrażenie solidnej. Po dłuższym użytkowaniu nadal działa bez zarzutu. Dobry stosunek jakości do ceny – zdecydowanie polecam

Automaatne tõlge

RUBEN

Usaldusväärne arvamus

rok temu

Kupio sam T10 12V 1.7W žarulje preko Gmoto trgovine i sve pohvale! Savršeno odgovaraju za kontrolne lampice i pozicije, daju ravnomjernu svjetlost i ne pregrijavaju se. Pakiranje je bilo uredno, žarulje su stigle bez oštećenja i sve su radile iz prve. Gmoto je ponovno isporučio brzo i bez komplikacija. Preporučujem svima koji traže pouzdanu zamjenu za T10 ža...

Automaatne tõlge

RUBEN

Usaldusväärne arvamus

rok temu

Kupio sam T10 12V 1.7W žarulje preko Gmoto trgovine i sve pohvale! Savršeno odgovaraju za kontrolne lampice i pozicije, daju ravnomjernu svjetlost i ne pregrijavaju se. Pakiranje je bilo uredno, žarulje su stigle bez oštećenja i sve su radile iz prve. Gmoto je ponovno isporučio brzo i bez komplikacija. Preporučujem svima koji traže pouzdanu zamjenu za T10 žarulje!

Automaatne tõlge

Gábor

Usaldusväärne arvamus

rok temu

Perfectly fit for XRV 750 Africa Twin (both for RD04 and RD07) Bulbs for: - Speedometer illumination - Rev Counter illumination - Water Temp illumination Safe package, fast shipping!

Automaatne tõlge

Gábor

Usaldusväärne arvamus

rok temu

Perfectly fit for XRV 750 Africa Twin (both for RD04 and RD07) Bulbs for: - Speedometer illumination - Rev Counter illumination - Water Temp illumination Safe package, fast shipping!

Automaatne tõlge

Cristian

Usaldusväärne arvamus

11 miesięcy temu

Lampadine arrivate ben imballate e nei tempi stabiliti. Ed erano proprio quelle che cercavo. Ottimo venditore

Automaatne tõlge

Cristian

Usaldusväärne arvamus

11 miesięcy temu

Lampadine arrivate ben imballate e nei tempi stabiliti. Ed erano proprio quelle che cercavo. Ottimo venditore

Automaatne tõlge

Piotr

Usaldusväärne arvamus

2 lata temu

Sobib ideaalselt romet trial city c1 seisutuledesse ja paistab hästi ning sellega pole mingit probleemi.

Automaatne tõlge

Piotr

Usaldusväärne arvamus

2 lata temu

Sobib ideaalselt romet trial city c1 seisutuledesse ja paistab hästi ning sellega pole mingit probleemi.

Automaatne tõlge

Dariusz

Usaldusväärne arvamus

2 lata temu

Suurepärane lamp mootorratta kellade ja kokpitinäidikute valgustamiseks. Sobib ideaalselt, hoiab hästi

Automaatne tõlge

Dariusz

Usaldusväärne arvamus

2 lata temu

Suurepärane lamp mootorratta kellade ja kokpitinäidikute valgustamiseks. Sobib ideaalselt, hoiab hästi

Automaatne tõlge

Marek

Usaldusväärne arvamus

2 lata temu

Ei mingeid defekte, hea töö, kohe saadaval, ootan pikka eluiga, kuna šokil on suur koormus.

Automaatne tõlge

Marek

Usaldusväärne arvamus

2 lata temu

Ei mingeid defekte, hea töö, kohe saadaval, ootan pikka eluiga, kuna šokil on suur koormus.

Automaatne tõlge

Krzysztof

Usaldusväärne arvamus

4 lata temu

kõik korras.

Automaatne tõlge

Krzysztof

Usaldusväärne arvamus

4 lata temu

kõik korras.

Automaatne tõlge

Mikołaj

Usaldusväärne arvamus

7 lat temu

Suzuki DR125 SM 2008, sobib ideaalselt, valgustab kella kenasti, lihtne ja kiire paigaldus, tasub osta paar varuks ja kaasa võtta.

Automaatne tõlge

Mikołaj

Usaldusväärne arvamus

7 lat temu

Suzuki DR125 SM 2008, sobib ideaalselt, valgustab kella kenasti, lihtne ja kiire paigaldus, tasub osta paar varuks ja kaasa võtta.

Automaatne tõlge

Rafał

Usaldusväärne arvamus

8 lat temu

Kasutasin pirnid 2000. aasta volvo xc70 2.4 bensiiniautos, need sobisid ideaalselt, asendamine oli kiire ja tõhus.

Automaatne tõlge

Rafał

Usaldusväärne arvamus

8 lat temu

Kasutasin pirnid 2000. aasta volvo xc70 2.4 bensiiniautos, need sobisid ideaalselt, asendamine oli kiire ja tõhus.

Automaatne tõlge

Võrdle teiste toodetega