T10 pirn 12V 1.7W - 81293
0,68 € koos käibemaksuga
Teised ostsid ka
Me järgime sinu kirge!
Kohandatud kohaletoimetamine vastavalt teie vajadustele
Teil on otsuse tegemiseks 14 päeva
Uus T10 12V pirn
| Tootja: | Kengo |
|---|---|
| Pinge: | muud V |
| Võimsus: | 1.7 W |
| Pirni tüüp: | Ühekiuline |
| Tüüp: | Standard |
| Pakendi mõõtmed: | 30 x 10 x 20 mm |
| Pakendi kaal: | 2 g |
- pinge: 12V
- võimsus: 1,7W
- paigaldus: T10
- kõrgus: 25 mm
Gmoto.pl Paweł Cebulak, Tadeusza Kościuszki 78, 37-100, Łańcut, PL, [email protected]
Toote arvamused
- 5
- 4
- 3
- 2
- 1
Leidsime 12 vastavat arvustust.
Usaldusväärne arvamus
Zarulje dosle uredne kroz tjedan dana. Svaka je ispravna i dobra kakva mi i treba, stavljao sam na tablu od motora i radi super.
Usaldusväärne arvamus
Zarulje dosle uredne kroz tjedan dana. Svaka je ispravna i dobra kakva mi i treba, stavljao sam na tablu od motora i radi super.
Usaldusväärne arvamus
Ďakujem za žiarovky.Objednať tovar bolo jednoduché.Odoslanie bolo rýchle a platba cez internet banking bezproblémová.Odporúčam tento obchod.
Usaldusväärne arvamus
Ďakujem za žiarovky.Objednať tovar bolo jednoduché.Odoslanie bolo rýchle a platba cez internet banking bezproblémová.Odporúčam tento obchod.
Usaldusväärne arvamus
Bardzo dobra żarówka motocyklowa. Światło jest jasne, równomierne i dobrze oświetla drogę po zmroku, co znacząco poprawia komfort jazdy. Montaż bezproblemowy, a jakość wykonania sprawia wrażenie solidnej. Po dłuższym użytkowaniu nadal działa bez zarzutu. Dobry stosunek jakości do ceny – zdecydowanie polecam
Usaldusväärne arvamus
Bardzo dobra żarówka motocyklowa. Światło jest jasne, równomierne i dobrze oświetla drogę po zmroku, co znacząco poprawia komfort jazdy. Montaż bezproblemowy, a jakość wykonania sprawia wrażenie solidnej. Po dłuższym użytkowaniu nadal działa bez zarzutu. Dobry stosunek jakości do ceny – zdecydowanie polecam
Usaldusväärne arvamus
Kupio sam T10 12V 1.7W žarulje preko Gmoto trgovine i sve pohvale! Savršeno odgovaraju za kontrolne lampice i pozicije, daju ravnomjernu svjetlost i ne pregrijavaju se. Pakiranje je bilo uredno, žarulje su stigle bez oštećenja i sve su radile iz prve. Gmoto je ponovno isporučio brzo i bez komplikacija. Preporučujem svima koji traže pouzdanu zamjenu za T10 ža...
Usaldusväärne arvamus
Kupio sam T10 12V 1.7W žarulje preko Gmoto trgovine i sve pohvale! Savršeno odgovaraju za kontrolne lampice i pozicije, daju ravnomjernu svjetlost i ne pregrijavaju se. Pakiranje je bilo uredno, žarulje su stigle bez oštećenja i sve su radile iz prve. Gmoto je ponovno isporučio brzo i bez komplikacija. Preporučujem svima koji traže pouzdanu zamjenu za T10 žarulje!
Usaldusväärne arvamus
Perfectly fit for XRV 750 Africa Twin (both for RD04 and RD07) Bulbs for: - Speedometer illumination - Rev Counter illumination - Water Temp illumination Safe package, fast shipping!
Usaldusväärne arvamus
Perfectly fit for XRV 750 Africa Twin (both for RD04 and RD07) Bulbs for: - Speedometer illumination - Rev Counter illumination - Water Temp illumination Safe package, fast shipping!
Usaldusväärne arvamus
Lampadine arrivate ben imballate e nei tempi stabiliti. Ed erano proprio quelle che cercavo. Ottimo venditore
Usaldusväärne arvamus
Lampadine arrivate ben imballate e nei tempi stabiliti. Ed erano proprio quelle che cercavo. Ottimo venditore
Usaldusväärne arvamus
Sobib ideaalselt romet trial city c1 seisutuledesse ja paistab hästi ning sellega pole mingit probleemi.
Usaldusväärne arvamus
Sobib ideaalselt romet trial city c1 seisutuledesse ja paistab hästi ning sellega pole mingit probleemi.
Usaldusväärne arvamus
Suurepärane lamp mootorratta kellade ja kokpitinäidikute valgustamiseks. Sobib ideaalselt, hoiab hästi
Usaldusväärne arvamus
Suurepärane lamp mootorratta kellade ja kokpitinäidikute valgustamiseks. Sobib ideaalselt, hoiab hästi
Usaldusväärne arvamus
Ei mingeid defekte, hea töö, kohe saadaval, ootan pikka eluiga, kuna šokil on suur koormus.
Usaldusväärne arvamus
Ei mingeid defekte, hea töö, kohe saadaval, ootan pikka eluiga, kuna šokil on suur koormus.
Usaldusväärne arvamus
kõik korras.
Usaldusväärne arvamus
kõik korras.
Usaldusväärne arvamus
Suzuki DR125 SM 2008, sobib ideaalselt, valgustab kella kenasti, lihtne ja kiire paigaldus, tasub osta paar varuks ja kaasa võtta.
Usaldusväärne arvamus
Suzuki DR125 SM 2008, sobib ideaalselt, valgustab kella kenasti, lihtne ja kiire paigaldus, tasub osta paar varuks ja kaasa võtta.
Usaldusväärne arvamus
Kasutasin pirnid 2000. aasta volvo xc70 2.4 bensiiniautos, need sobisid ideaalselt, asendamine oli kiire ja tõhus.
Usaldusväärne arvamus
Kasutasin pirnid 2000. aasta volvo xc70 2.4 bensiiniautos, need sobisid ideaalselt, asendamine oli kiire ja tõhus.