check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B

Allahindluskoodid

Mis on allahindluskood?



Allahindluskood võimaldab teil tellimuse esitamisel saada soodustust. Allahindluskoodid ei ühildu teiste pakkumistega (nt tasuta kohaletoimetamine).



Kuidas kasutada allahindluskoodi?



Tellimust esitades, ostukorvi etapis sisestage allahindluskood selleks ette nähtud väljale. Leiate selle, klõpsates nupul "Mul on allahindluskood" kõrval olevat plussmärki. Allahindluskoodi sisestamisel alandab süsteem tellimuse maksumust automaatselt.



Allahindluskoodid ei ühildu teiste pakkumistega, sealhulgas tasuta kohaletoimetamisega. See tähendab, et allahindluskoodi sisestamisel loobute tasuta kohaletoimetamisest ja peate kohaletoimetamise kulud ise kandma.



Kas ma saan allahindluskoodi uuesti kasutada, kui olen toote tagastanud?



Ühekordsete allahindluskoodide korral ei saa te pärast toote tagastamist allahindluskoodi uuesti kasutada. Mitmekordsete allahindluskoodide korral saate neid kasutada mitu korda, sealhulgas pärast toote tagastamist.



Kuidas saada allahindluskoodi?



Allahindluskoodid antakse välja individuaalselt Klienditeeninduse büroo poolt. Leiate need ka meie sotsiaalmeediast ja uudiskirjast, seega soovitame teil jälgida ja liituda meie uudiskirjaga.