check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B

Meist

Meist



Oleme pühendunud mootorrattaentusiastidele, mootorrattamatkajatele, avastajatele, kiire sõidu armastajatele ja ka muda radadel seiklejatele. Oleme siin selleks, et igaüks, sõltumata mootorratta tüübist, leiaks kõik, mida vajab ühest kohast. Ka meie alustasime kunagi mootorratastega seiklemist, seetõttu teame, kui keerulised võivad olla esimesed sammud õigete varuosade, tarvikute, kiivri või mootorrattarõivaste valimisel. Meie seas on edukaid enduro võistlustel osalejaid, kiirete mootorrataste armastajaid, rändureid ja ka innukaid, kes veedavad pikki õhtuid garaažis. Igaüks meist on siin selleks, et jagada oma teadmisi ja kogemusi teiega.



Kuidas see kõik algas?



Alustasime väikesest toakesest oma pere kodu pööningul. Tollane poe asutaja oli veel keskkoolis ning Gmoto valik piirdus mõne ajaloolise mootorratta mudeli varuosadega. Ettevõte registreeriti aastal 2009, kuid läbimurre toimus 2013. aastal, kui poe asutaja ühendas jõud oma vanema vennaga, kes vastutab meie poe automatiseerimise eest.



Täna on meil peaaegu 2 000 000 toodet üle 335 mootorratta margi ja meeskond koosneb üle 100 spetsialisti. Gmoto peakorter hõlmab mitte ainult kaasaegset laopinda, mis võimaldab meil tellimusi kiiresti täita, vaid ka füüsilist mootorrattapoodi ja motoentusiastidest kontoreid.



Miks meie?



Alates 2009. aastast on palju muutunud, kuid meie väärtused on jäänud samaks. Mäletame endiselt, mis oli meie motivatsiooniks Gmoto loomisel, ja hoiame seda pidevalt elus. Tutvuge meie eelistega.



Kiire tarne



Iga tellimus, olenemata selle väärtusest, on meile sama oluline, seega teeme koostööd parimate kulleritega - DPD ja InPost. Koos jõududega toimetame pakid kiiresti igasse Poola nurka.



Rahulolu ostuga



Meie jaoks olete klient kogu aeg - isegi pärast tellimuse kättesaamist, seetõttu kui peaks juhtuma, et ostetud toode ei vasta ootustele, saate seda tasuta kiiresti tagastada või vahetada abivalmis tagastusvormi abil. Meie jaoks on teie osturahulolu oluline, seega võite meile alati lootma jääda!



Kõikehõlmav valik



Meie valikus on peaaegu 2 000 000 toodet. See tähendab, et leiate meie juurest mitte ainult mootorratta remondi- ja hooldusosad ning tarvikud, vaid ka kõike enda jaoks - kiivrid, riided, jalatsid ja suveniirid on vaid algus! Lisame iga päev uusi tooteid ja laiendame oma valikut uute markidega. Seetõttu ei pea te ostma mitmest poest ja säästate tarnekulude arvelt.



Professionaalne nõustamine



Olenemata sellest, kas vajate uut akut, soovite valida ideaalse jakki lähenevaks seikluseks või osaleda esimestel endurovõistlustel ja ei tea, kust alustada ettevalmistusi - me aitame teid! Üle 100 spetsialisti ootab teie küsimusi ja on valmis valima teile parimad tooted.