check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mannol piduripuhasti 5L - 9692

4,63 € koos käibemaksuga

15 päeva tasuta tagastamisõigus

Mannol piduripuhastusvahend

Tootja:
Tootekood:
9692
Maht:
450ml

Brake Cleaner universaalne ülitõhus metallpindade rasvatustamisvahend. Kasutatakse eelkõige sõidukite ja igapäevaste pindade puhastamiseks, mis on mõeldud edasiseks töötlemiseks (liimimine, värvimine, lakkimine, hermeetikud jne.) ; Kasutamine: saab kasutada loputades, kastes, pihustades ja valades. Suurte osade ja komponentide puhul on kõige parem pihustada või niisutada laiade pintslite, lappide vms. abil. Tavaliselt piisab sellest, kui rasvainete eemaldajat pihustatakse määrdunud pindadele ja lastakse ära voolata. Kui lahusti on aurustunud, on pinnad puhastatud ja rasvatustatud. Tugeva määrdumise korral pühkige pind üles. Ettevaatust: see toode on väga tuleohtlik! Toodet ei tohi loputada kanalisatsioonitorust alla! Võtke meetmeid staatilise elektri vastu! Töötamisel kandke sobivaid kindaid ja kaitseriietust!

Üldine kirjeldus
  • sisaldab atsetooni, mis on agressiivne värvi, mõnede plastide ja kummi suhtes. Enne kasutamist tuleb kontrollida selle mõju konkreetsele materjalile või pinnakattele. Negatiivse mõju ilmnemisel tuleb neid pindu kaitsta, et vältida keemilisi kahjustusi.
  • eemaldab rasva- ja õlireostuse, silikoonid, mõned lakitüübid, kemikaalijäägid, mustuse, tolmu, tahma ja muud saasteained, mis kahjustavad töödeldud pinna haardumist pealekantavate materjalidega (lakid, värvid, liimid, hermeetikud jne).
  • kuivab kiiresti, ei jäta jälgi; soovitatav piduriketaste ja -polstrite puhastamiseks, pikendab nende kasutusiga regulaarse kasutamisega