check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Tavaline Xzone nahast mootorratta riiete puhastusvahend 150ml - 5904413623021

9,02 € koos käibemaksuga

Tavaline Xzone nahkrõivaste puhastusvahend

Tootja:
Tootekood:
5904413623021
Maht:
150 ml

Xzone nahapuhastusvahend on kvaliteetne nahapuhastus- ja hooldusvahend. Tänu puhastavatele, määrivatele ja niisutavatele koostisosadele - see eemaldab eelkõige igapäevase mustuse, toidab, läikib, muudab naha elastseks, elastseks ja siledaks ning on optimaalse pH-tasemega.

Tugev versioon on mõeldud tugevate määrdumiste ja klassikaliste värvide jaoks. Igapäevahoolduseks ja fluorestseeruvate värvide jaoks on soovitatav kasutada normaalset versiooni. Sobib igat tüüpi teralisele nahale.

Nahast joped ja püksid on peaaegu kõige klassikalisem rõivaese mootorratturi jaoks. Lisaks sellele, et nad näevad suurepäraselt välja, pakuvad nad ka kõrgeimat ohutustaset kukkumise korral. See tuleneb sellest, et hästi hooldatud nahk on palju suurema kulumiskindlusega kui tekstiilist rõivad. Siiski tuleb meeles pidada, et naturaalsest nahast valmistatud rõivad vajavad regulaarset hooldust ja immutamist. Need alluvad väga kergesti kuivamisele ja oksüdeerumisele, mis põhjustab kiudude murenemist ja pinna pragunemist. Rõivas kaotab siis mitte ainult oma esteetilised omadused, vaid ka kaitsvad omadused.

Kõige tähtsam on eemaldada igapäevane mustus korrapäraselt ja mitte lasta sellel kauaks sinna jääda.

Nahkriideid ei tohiks liiga tihti sügavpuhastada, seega üks või kaks korda hooaja jooksul on täiesti piisav, sagedasem sekkumine naha struktuuri võib selle omadusi halvendada.

Seejärel puhastage kogu pind ilma vett kasutamata pehme lapiga ja ühe selleks otstarbeks mõeldud professionaalse puhastusvahendiga, näiteks XZone Leather Cleaneriga. Kui te hoolitsete igapäevase mustuse eemaldamise eest, peaks sellest sammust piisama. Tugevamate plekkide puhul kasutage Xzone'i nahkriiete puhastamiseks pehmet harja, kuid pöörake suurt tähelepanu rõivaste tootja poolt kasutatava värvaine kvaliteedile. Kui märkate harjal minimaalseid värvijälgi, lõpetage see samm kohe, sest võib juhtuda, et jope või püksid muutuvad laigukalt värviliseks. Pärast pesemist loputage jäägid põhjalikult sooja veega ja jätke rõivas õhulisse, päikesevabasse kohta täielikult kuivama.

Viimane samm on impregneerimisvahendi kasutamine, et vesi saaks raskemini kiudududesse tungida. Nende juhiste kohaselt puhastatud nahkrõivad jäävad pikka aega esteetiliselt meeldivaks, pehmeks ja elastseks.

Sposób użycia
  • raputage konteinerit enne kasutamist
  • katsetage toote mõju väikesel varjatud alal - olge eriti ettevaatlik, kui kasutate toodet värvilisel nahal.
  • kanda nahapinnale ja hõõruda ringikujuliste liigutustega, reguleerides survet - puhastada niiske käsna või pehme harjaga
  • eemaldage lahtine mustus puhta veega pestud käsna või lapiga.