check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B

Auhinnad ja tunnistused

Auhinnad ja sertifikaadid



Pidev arendamine ja meie veebipoe täiustamine ei jää klientidele märkamata. Aastate jooksul oleme pälvinud auhindu ja tunnustusi suurimates veebipoodide edetabelites.



Esikoht kategoorias "Mootorsõidukid" Opineo edetabelis - 2018. ja 2022. aastal saavutasime esikoha kategoorias "Mootorsõidukid" Opineo korraldatud mainekas Veebipoodide Edetabelis, võites mitte ainult teisi mootorrataste poodi, vaid ka veebipoode autovaruosade ja rehvidega.



Tunnustus kategoorias "Parimad veebipoed" Opineo edetabelis - 2021. aastal saime tunnustuse kategoorias "Parimad veebipoed" Opineo mainekas Veebipoodide Edetabelis 2021. Eraldusime mitte ainult teiste mootorrataste ja autokaupade veebipoodide, vaid ka teiste valdkondade veebipoodide seas.



Teine koht kategoorias "Mootorsõidukid" Opineo edetabelis - 2016. aastal saavutasime teise koha kategoorias "Mootorsõidukid" Opineo korraldatud mainekas Veebipoodide Edetabelis. Erinesime mitte ainult teistest mootorrataste poodidest, vaid ka autovaruosade ja rehvide pakkujatest.