check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

YSS rooliseadme amortisaator 90mm 30 klõpsu 90mm hõbedast värvi A-klamber - EG188-090C-01-R

235,32 € koos käibemaksuga

Toode on saadaval eritellimusel. Tarne võib viibida 7 päeva. Tagastamine ei ole võimalik.

YSS rooliseadme amortisaator 90mm 30 klõpsu 90mm hõbedast värvi A-klamber

Tootja:
YSS
Tootekood:
EG188-090C-01-R
Üldine kirjeldus
  • Rooli amortisaator tasakaalustab isetekkelist "shimmy" nähtust, st esiratta veojõust kogu esivedrustuse jaoks ohtlikku resonantsefekti, mis tuleneb esiratta vibratsioonist, mis kandub üle kogu jalgratta esivedrustusesse. See esineb peamiselt sõiduki suurtel kiirustel ja võib põhjustada õnnetusi, sest amatöörjuhtidel on seda äärmiselt raske, kui mitte võimatu kontrollida.
  • Õigesti paigaldatud ja mootorratta mudelile sobiva roolivõimendi ja selle paigalduskomplekti kasutamine väldib tõhusalt eespool nimetatud nähtusi.
  • Kuna amortisaator on üsna keeruliselt kokku pandud ja vajab täpset reguleerimist, soovitame, et paigaldustöid teostaks vastava kvalifikatsiooni, tööriistade ja kogemustega mootorratta töökoda.
  • Tootja: YSS
  • Tehas on asutatud 1983. aastal Tais. Tänapäeval on Y.S.S. Company Limited üks suurimaid ja kiiremini kasvavaid mootorrattavedrustuse komponentide tootjaid maailmas, kellel on esindused Euroopas, Ameerikas, Austraalias ja Jaapanis. Märkimisväärne on, et Y.S.S. toodab peatusi ka väiksematele ja vanematele mootorratastele ja motorolleritele. Ettevõttel on kõik sertifikaadid, mis tõendavad toote kõrget kvaliteeti ja kogu tootmisprotsessi, sealhulgas iga (!) tootmisettevõttest väljuva toote kvaliteedikontrolli.
  • Meie tootevalikusse kuuluvad tagumised amortisaatorid enamiku mootorrattamarkide jaoks, esivedrustuse komponendid ja rooliseadme amortisaatorid.