check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Käigukastiõli Mannol 8110 Agro Gear 90 LS 10L - MN8110-20

96,05 € koos käibemaksuga

Käigukastiõli Mannol 8110 Agro Gear 90 LS

Tootja:
Tootekood:
MN8110-20
Maht:
20
Viskoossus:
muud

Spetsiaalne, kõrgelt rafineeritud, aastaringselt kasutatav mineraalpõhine käigukastiõli manuaalkäigukasti jaoks. See on ette nähtud kaasaegsete isesulgevate diferentsiaalide (liigse hõõrdumisega/piiratud libisemisega diferentsiaalid - LS), hüpoidsete hammasratastega peamehhanismide ja muude manuaalkäigukastide (aeglustid, käigukastid) kooniliste, tigu ja silindriliste paaridega osade ohutuks ja usaldusväärseks toimimiseks, mis taluvad äärmuslikke (sh löögid) koormusi ja kõrgeid töötemperatuure. Välja töötatud vastavalt NEW HOLLANDi ja VOLVO põllumajandusseadmete tootjate kehtestatud nõuetele.
Soovitatav kasutamiseks maanteesõidukite (pagasitraktorid, bussid jne), maastikusõidukite (ehitus-, kaevandus-, põllumajandusmasinad) ja Euroopa, Ameerika ja Aasia tootjate eriseadmete tugevalt koormatud mehaanilistes käigukastides, kus nõutakse GL-5 LS jõudlustaset.

Üldine kirjeldus
  • ainulaadne kõrge viskoossusega kõrgeima kvaliteediga alus, mis säilitab nõutava viskoossuse kõrgetel temperatuuridel ja töörõhkudel, kombineerituna spetsiaalse paketiga, mis sisaldab viimase põlvkonna lisandeid kõrgendatud kontsentratsioonis, tagab suurepärased hõõrdumisvastased omadused, mis tagavad märkimisväärse kütusesäästu.
  • tänu oma koostisele ja EP-lisandite suurenenud sisaldusele tagab suurepärased kulumis- ja nakkevastased omadused nii sunnitud õlitamise tingimustes (käivitamisel, väljaliikumisel) kui ka suurenenud koormuse korral madalate pöörete juures, mis pikendavad oluliselt tehniliste seadmete eeldatavat kasutusiga kõigis, isegi kõige äärmuslikumates töörežiimides laias ümbritsevate temperatuuride vahemikus. Sellel on väga kõrge õlikile vastupidavus äärmuslikele rõhkudele ja temperatuuridele. Tagab pikaajalise kaitse hõõrdeklemmidele ja teistele jõuülekande komponentidele
  • tagab nõutavad madalatemperatuurilised omadused suhteliselt lihtsaks käivitamiseks ja usaldusväärseks määrimiseks kuni -28 °C välistemperatuuril kõikides töötingimustes
  • omab täiustatud soojus- ja oksüdatsioonistabiilsust, vastupidavust termilisele lagunemisele ja vananemisele, et säilitada erakordselt puhtaid mehhanisme, pikendades õli tühjendamisintervalle ja vähendades seadmete hoolduskulusid
  • parandab LS-diferentsiaali omadusi, muutes selle töö tõhusamaks, tagades suure jõudluse, neutraliseerides müra, libisemist ja vibratsiooni.
  • omab häid deemulgeerimisomadusi, vähese vahutamisega, hea soojuse hajutamisega, mis tuleneb hammasrataste ja sidurite hõõrdumisest, vältides nende ülekuumenemist.
  • sobib suurepäraselt kokku metallide, sulamite ja ülekande konsolideerimise materjalidega
  • kehtib spiraalsete hammasrataste puhul