check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mannol 7501 Classic 10W-40 sünteetiline mootoriõli 4L - MN7501-4

24,43 € koos käibemaksuga

Mannol 7501 CLASSIC 10W-40 sünteetiline mootoriõli

Tootja:
Tootekood:
MN7501-4
Viskoossus:
10W-40
Tüüp:
4T
Maht:
4
Maht:
4 l

HC-sünteesitud universaalne ester sisaldav mootoriõli kaasaegsetele turbolaadimisega ja turbotaolistele bensiini- ja diiselmootoritele, nii mitme klapiga kui ka otsesissepritsega mootoritele, sealhulgas "vanade" markide ja suure läbisõiduga sõidukitele. Mõeldud vastavalt Euroopa tootjate nõuetele. Mõeldud paljude Euroopa ja teiste tootjate sõidukite (sõiduautod, kerged maasturid, kaubikud ja kerged veoautod) bensiini- ja diiselmootoritele. Soovitatav Daimleri, VW ja Renault sõidukite mootoritele. Õli ei sobi kasutamiseks raskeveokites ja sarnastes sõidukites!

Üldine kirjeldus
  • estertehnoloogia koos laiendatud viskoossus-temperatuurivahemikuga HC-baasiga tagab mootori tõhusa töö kõigis töörežiimides: külmkäivitamine, sõit linnas ja maanteel, suurem koormus (sõit maastikul ja mägedes, vedu, sõit maksimaalse koormusega) ja kõrged välistemperatuurid.
  • sobib suurepäraselt aktiivseks sõiduks. ei kaota oma funktsionaalsust, kui kasutatakse erineva kvaliteediga kütust (kuni 500 ppm väävlisisaldusega) tänu kõrgele kogubaasiarvule (TBN)
  • säilitab mootori jõudluse ja funktsionaalsuse kogu vahetuste vahelise aja jooksul
  • estrikomponendid koos ainulaadse tipptasemel lisandite paketiga tagavad tänu erakordsele õlikile stabiilsusele suurepärased kulumis- ja hõõrdumisvastased omadused, mis koos hea pumbatavusega pikendavad oluliselt mootori kasutusiga isegi Start-Stop süsteemiga sõidukites ja külmkäivituse ajal
  • suurepärased pesemis- ja dispergeerimisomadused koos suurepärase soojus- ja oksüdatsioonistabiilsusega takistavad tõhusalt igasuguseid ladestumisi (sh laki ja tahma tekkimist) ning hoiavad mootoriosad erakordselt puhtad kogu õlivahetusintervalli vältel
  • sobib mootoritele, mida toidetakse veeldatud maagaasiga (LNG) ja naftagaasiga (LPG).