check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mannol 7507 DEFENDER poolsünteetiline mootoriõli 10W-40 1L - MN7507-1

7,50 € koos käibemaksuga

Mannol 7507 DEFENDER 10W-40 poolsünteetiline mootoriõli

Tootja:
Tootekood:
MN7507-1
Viskoossus:
10W-40
Tüüp:
4T
Maht:
1
Maht:
1 l

Uuenduslik universaalne mootoriõli, mis sisaldab estrite hüdrosünteetilisel alusel bensiini- ja diiselmootoritele, nii uutele kui ka "vanadele" mootoritele; marki ja suure läbisõiduga mootoritele. Välja töötatud Euroopa tootjate nõuete alusel. See on mõeldud Euroopa ja teiste tootjate laia autopargi (sõiduautod, kerged maasturid, väikebussid ja kerged veoautod) bensiini- ja diiselmootoritele. Soovitatav kasutamiseks Daimleri, VW autode mootorites, millel on täiendavad nõuded mootoriõlile (vastavalt ülaltoodud spetsifikatsioonidele). Õli ei sobi kasutamiseks raskeveokites ja sarnastes sõidukites!

Üldine kirjeldus
  • estertehnoloogia ja uusima põlvkonna hüdrosünteetiline alus koos laiendatud viskoossuse ja temperatuuri vahemikuga tagavad mootori tõhusa töö kõigis töörežiimides: külmkäivituses, linnas, maanteel, samuti suurenenud koormuse korral (maastikul, ülesmäge, haagisega sõites, maksimaalse koormuse korral) ja kõrgetel välistemperatuuridel.
  • sobib ideaalselt aktiivseks sõiduks ja ei kaota oma omadusi, kui kasutatakse erineva kvaliteediga kütust (väävlisisaldusega kuni 500 ppm) tänu kõrgele reservbaasiarvule (TBN)
  • hüdrosünteetiline esterbaas koos uusima lisandipaketiga säilitab mootori võimsusparameetrid kogu üleminekuperioodi jooksul
  • ainulaadne kulumist vähendav tehnoloogia koos esterkomponentidega tagab suurepärased kulumis- ja hõõrdumisvastased omadused tänu õli silmapaistvale kile tugevusele, mis koos hea pumbatavusega suurendab oluliselt mootori kasutusiga isegi "start-stop" sõidurežiimidel ja külmkäivituse ajal.
  • tänu oma suurepärasele pesemis- ja dispergeerimisomadustele ning suurepärasele soojus- ja oksüdatsioonistabiilsusele võitleb tõhusalt igat liiki ladestumistega ja hoiab mootoriosad puhtana kogu üleminekuperioodi vältel

Vaata 4-taktiliste mootorite jaoks

Vaata lähemalt →