check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mannol 7511 Energy sünteetiline mootoriõli 5W-30 10L - MN7511-DR

1 184,07 € koos käibemaksuga

Mannol 7511 Energy sünteetiline mootoriõli 5W-30

Tootja:
Tootekood:
MN7511-DR
Viskoossus:
5W-30
Tüüp:
4T
Tüüp:
Syntetyczny
Maht:
208

Uuenduslik estrite sisaldav universaalne mootoriõli kaasaegsetele bensiini- ja diiselmootoritele nii turbolaadimisega kui ka ilma. Mõeldud Euroopa autotootjate nõuete alusel. Mõeldud Euroopa ja teiste tootjate laia sõiduautopargi (sõiduautod, kerged tarbesõidukid, kaubikud ja kerged veoautod) bensiini- ja diiselmootoritele. Soovitatav kasutamiseks Daimleri ja VW sõidukite mootorites, mille mootoriõlile kehtivad lisanõuded (vastavalt ülaltoodud spetsifikatsioonidele). Õli ei sobi kasutamiseks raskeveokites ja sarnastes sõidukites!

Üldine kirjeldus
  • estertehnoloogia ja optimaalse viskoossus-temperatuurivahemikuga sünteetiline alus tagavad mootori tõhusa töö kõigis töörežiimides (külmkäivitus, linnarežiim, rajarežiim) ja sagedaste temperatuurivahetuste tingimustes.
  • sünteetiline esteripõhine õli koos kaasaegse lisandipaketiga säilitab mootori tööparameetrid kogu õlivahetuse aja jooksul.
  • õli estrikomponendid tagavad tänu erakordselt tugevale õlikihile suurepärased kulumis- ja hõõrdumisvastased omadused, mis koos suurepärase pumbatavusega pikendavad oluliselt mootori kasutusiga isegi "start-stop" režiimil; sõidurežiimidel ja külmkäivituse ajal.
  • säästab kütust tänu madalale HTHS-viskoossusele ja optimaalsetele hõõrdumisvastastele omadustele
  • takistab tõhusalt vananemist tänu kõrgele termo-oksüdatiivsele stabiilsusele
  • tänu oma suurepärastele pesemis- ja dispergeerimisomadustele ning suurepärasele termilisele oksüdatsioonistabiilsusele võitleb tõhusalt igat liiki sadestuste vastu ja hoiab mootori osad kogu vahetamisintervalli jooksul puhtana.

Vaata Sünteetilised

Vaata lähemalt →