check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mannol 7715 LONGLIFE 504/507 sünteetiline mootoriõli 10L - MN7715-1

10,54 € koos käibemaksuga

Mannol 7715 LONGLIFE 504/507 sünteetiline mootoriõli

Tootja:
Tootekood:
MN7715-1
Viskoossus:
muud
Tüüp:
4T
Tüüp:
Syntetyczny
Maht:
1

Premium universaalne täissünteetiline (sisaldab PAO-d) mootoriõli kaasaegsetele VW bensiini- ja diiselmootoritele (sh otsesissepritsega) turbolaadimisega ja ilma, sh pumpa-injektoritele (Pumpe-Düse). Mõeldud EURO IV ja EURO V standarditele vastavate bensiini- ja diiselmootorite jaoks laias valikus VW kontserni sõidukites (sõiduautod, kerged maasturid, kaubikud ja kerged veoautod), mille mootoriõlile kehtivad lisanõuded vastavalt spetsifikatsioonile 504 00/507 00 ja selle eelkäijatele. Õli ei sobi kasutamiseks raskeveokites ja sarnastes sõidukites!

Üldine kirjeldus
  • tänu spetsiaalsetele hõõrdemodifikaatoritele on sellel suurepärased kulumis-, nakkevastased ja kulumisvastased omadused, mis tagavad pumba-injektori süsteemi ja kogu klapijooksu pika ja usaldusväärse töö, vähendades nukkide kulumist.
  • tänu suurepärasele pesemis- ja dispergendiomadustele ning kõrgele termilisele ja oksüdatsioonistabiilsusele võitleb tõhusalt igasuguste ladestumistega ja hoiab mootori osad puhtad kogu õlivahetuste vahelise aja jooksul.
  • säästab kütust tänu optimaalsetele hõõrdumisvastastele omadustele
  • täielikult sünteetilisel baasõlal on madal voolamistemperatuur (-45 °C ja alla selle) ning see soodustab tänu oma suurepärasele pöörlemis- ja pumpamisomadustele mootori lihtsat käivitamist madalatel temperatuuridel, mis vähendab oluliselt mootori käivituskulumist.
  • on optimaalse viskoossusega laias temperatuurivahemikus, mis tagab stabiilse jõudluse kõikides töötingimustes, sealhulgas linnasõidu ja ülekoormuse korral.
  • mõjub tõhusalt vananemisele vastu tänu kõrgele termilisele ja oksüdatsioonistabiilsusele
  • ühildub kõigi heitgaaside järeltöötlussüsteemidega, DPF, TWC, EGR ja SCR tänu Mid SAPS tehnoloogiale
  • kasutamiseks pikendatud õlivahetusintervalliga mootorites (Long Life kuni 30 000 km) ja tavamootorites.
  • sobib veeldatud maagaasi (LNG) ja veeldatud naftagaasi (LPG) mootoritele

Vaata Sünteetilised

Vaata lähemalt →