check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mannol 7904 Diesel TURBO 5W-40 sünteetiline mootoriõli 10L - MN7904-5

37,26 € koos käibemaksuga

Mannol 7904 Diesel TURBO 5W-40 sünteetiline mootoriõli

Tootja:
Tootekood:
MN7904-5
Viskoossus:
5W-40
Tüüp:
4T
Maht:
5
Maht:
5 l

"Uuenduslik kõrgekvaliteediline täissünteetiline estrisisaldusega mootoriõli kaasaegsetele suure võimsusega turbodiislitele. Välja töötatud vastavalt VW kontserni nõuetele. See on mõeldud laia autopargi diiselmootoritele (turbolaaduriga ja mitteturbolaaduriga): Euroopa ja teiste tootjate sõiduautod, kerged maasturid, väikebussid ja kerged veoautod, kus on nõutav viskoossus SAE 5W-40 ja API CI-4/SN jõudlusomaduste tase. Seda soovitatakse kasutada VW, Daimleri, BMW autode mootorites, sealhulgas otsese kütuse sissepritsega või "common rail" mootorites. tehnoloogia. Õli ei sobi kasutamiseks raskeveokites ja sarnastes sõidukites!"

Üldine kirjeldus
  • estertehnoloogia ja laiendatud viskoossus-temperatuurivahemikuga sünteetiline alus tagavad mootori tõhusa töö kõigis töörežiimides: külmkäivituses, linnarežiimil, maanteel, aga ka suurenenud koormuse korral (maastikul, ülesmäge, haagis, maksimaalne koormus) ja kõrgetel välistemperatuuridel.
  • sobib suurepäraselt aktiivseks sõiduks ja ei kaota oma omadusi muutuva kvaliteediga kütuse (väävlisisaldusega kuni 500 ppm) kasutamisel tänu kõrgele reservleeliselisuse arvule (TBN)
  • estrite sisaldav sünteetiline baasõli koos kaasaegse lisandipaketiga säilitab mootori tööparameetrid kogu õlivahetusintervalli jooksul
  • õli estrikomponendid tagavad suurepärased kulumis- ja hõõrdumisvastased omadused tänu õlikile erakordsele tugevusele, mis koos suurepärase pumpamisvõimsusega pikendab oluliselt mootori kasutusiga isegi "start-stop" ja külmkäivituse režiimidel.
  • tänu suurepärastele detergentide dispergeerimisomadustele ja suurepärasele termilisele ja oksüdatsioonistabiilsusele võitleb tõhusalt igat liiki sadestuste vastu ja hoiab mootori osad puhtad kogu hooldusvälja jooksul.
  • bensiinimootoritele