check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mannol 7914 Energy FORMULA JP 5W-30 sünteetiline mootoriõli 1L - MN7914-4

26,51 € koos käibemaksuga

Mannol 7914 Energy FORMULA JP 5W-30 sünteetiline mootoriõli

Tootja:
Tootekood:
MN7914-4
Viskoossus:
5W-30
Tüüp:
4T
Tüüp:
Syntetyczny
Maht:
4

Uuenduslik, energiasäästlik, estrisisaldusega, kõrgekvaliteediline täissünteetiline mootoriõli kaasaegsetele bensiinimootoritele. Mõeldud vastavalt Ameerika, Jaapani ja Korea autotootjate nõuetele spetsiaalselt otsesissepritsesüsteemiga (GDI, D4, NEO-DI, CGI DISI, I-CDTI), turbolaadimisega mootoritele. Mõeldud sõiduautode, kergete maasturite, kaubikute ja kergete veoautode mitme ventiiliga bensiinimootoritele, samuti maasturitele ja kergetele kaubikutele, kus on nõutav selle viskoossusklassi API SN Plus / ILSAC GF-5 jõudlustase. Soovitatav autodele: ACURA, INFINITI, LEXUS, NISSAN, MITSUBISHI, SUZUKI, TOYOTA, HONDA, SUBARU, HYUNDAI, KIA. Õli ei sobi kasutamiseks raskeveokites ja sarnastes sõidukites!

Üldine kirjeldus
  • kõrge kütusesäästlikkus tänu vähendatud viskoossusele ja optimaalsetele hõõrdumisvastastele omadustele
  • väga tõhus lisandite pakett ja sünteetiline alus tagavad usaldusväärse külmkäivituse kõikides tingimustes, vähendades seega oluliselt mootori kulumist käivitamisel
  • tänu oma suurepärasele pesemis- ja dispergendiomadustele ning suurepärasele termilisele oksüdatsioonistabiilsusele võitleb tõhusalt igat liiki sadestuste vastu ja hoiab mootori osad puhtana kogu vahetuste vahelise aja jooksul
  • estrikomponentide sisaldus koos optimaalsete viskoossuse-temperatuuri omadustega tagab kõrgeima õlikile tugevuse, mis tagab suurepärased kulumisvastased omadused, mis koos suurepärase pumbatavusega pikendab oluliselt mootori kasutusiga isegi kõige raskemates töötingimustes.
  • ühildub uusimate heitgaaside järeltöötlussüsteemidega
  • spetsiaalne sünteetiline baas optimeerib otsesissepritsega, turbolaadimisega ja erinevate klapisüsteemidega (VTEC, i-VTEC, VVT-i, VVTL-i, CVVT, VVL, MIVEC, AVCS (AVLS), CVTCS jne) mootorite jõudlust.
  • kasutatakse pikendatud õlivahetusintervalliga (Long Life) ja tavamootorites

Vaata Sünteetilised

Vaata lähemalt →