check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mannol 7915 EXTREME sünteetiline mootoriõli 5W-40 10L - MN7915-60

351,88 € koos käibemaksuga

Mannol 7915 EXTREME 5W-40 sünteetiline mootoriõli

Tootja:
Tootekood:
MN7915-60
Viskoossus:
5W-40
Tüüp:
4T
Tüüp:
Syntetyczny
Maht:
60

Uuenduslik estrite sisaldav universaalne kõrgekvaliteediline mootoriõli kaasaegsetele turbolaadimisega ja mitteturbolaadimisega bensiini- ja diiselmootoritele, sealhulgas "vanadele"; kaubamärkidele ja suure läbisõiduga mootoritele. Mõeldud Euroopa tootjate nõuete alusel. Mõeldud paljude Euroopa ja teiste tootjate bensiini- ja diiselmootoritele (sõiduautod, kerged tarbesõidukid, kaubikud ja kerged veoautod). Soovitatav kasutamiseks Daimler, VW, Opel, GM, Renault sõidukite mootorites, mis esitavad täiendavaid nõudeid mootoriõlile (vastavalt ülaltoodud spetsifikatsioonidele).

Üldine kirjeldus
  • estertehnoloogia ja laiendatud viskoossus-temperatuurivahemikuga sünteetiline alus tagavad mootori tõhusa töö kõigis töörežiimides: külmkäivitamine, linnasõit, maanteel sõitmine, samuti suurenenud koormuse korral (sõit ebatasasel teel, ülesmäge, haagise liikluses, maksimaalne koormus) ja kõrgetel välistemperatuuridel.
  • toimib hästi aktiivse sõidu korral ja ei kaota oma omadusi, kui kasutatakse erineva kvaliteediga kütust (väävlisisaldusega kuni 500 ppm) tänu kõrgele leeliselise arvu reservile (TBN)
  • sünteetiline esterpõhine õli koos kaasaegse lisandipaketiga säilitab mootori tööparameetrid kogu õlivahetuse intervalli jooksul
  • õli estrikomponendid tagavad suurepärased kulumis- ja hõõrdumisvastased omadused tänu õli silmapaistvale filmitugevusele, mis koos suurepärase pumbatavusega pikendab oluliselt mootori kasutusiga isegi "start-stop" sõidurežiimidel ja külmkäivituse ajal.
  • tänu oma suurepärastele pesemis- ja dispergeerimisomadustele ning suurepärasele termilisele oksüdatsioonistabiilsusele võitleb tõhusalt igat liiki ladestumistega ja hoiab mootori osad puhtad kogu hooldusvälja jooksul.
  • kasutamiseks pikendatud õlivahetusintervalliga (Long Life) ja tavamootorites.
  • 4T mootorrataste mootoritele, millel on märg sidur

Vaata Sünteetilised

Vaata lähemalt →