check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mannol 7920 Hybrid SP 0W-16 5L sünteetiline mootoriõli - MN7920-5

38,66 € koos käibemaksuga

Mannol 7920 Hybrid SP 0W-16 sünteetiline mootoriõli

Tootja:
Tootekood:
MN7920-5
Viskoossus:
muud
Tüüp:
4T
Tüüp:
Syntetyczny
Maht:
5

Uuenduslik, energiasäästlik, madala viskoossusega mootoriõli uusima põlvkonna bisünteetilisel baasil (PAO + estrid) kaasaegsetele bensiinimootoritele. See on loodud vastavalt uusimatele API SP ja ILSAC GF-6 standarditele ja on eriti soovitatav hübriidautode jaoks, kuid sobib ka mittehübriidautode jaoks, mis vajavad sellise viskoossuse ja sarnaste omadustega õlisid.

Üldine kirjeldus
  • võrratu kütusesäästlikkus kõigis režiimides tänu väga madalale kinemaatikale (100°C juures) ja vähendatud kõrge temperatuuri viskoossusele HTHS (150°C juures), samuti erakordsed vahutamisvastased omadused.
  • väga tõhus lisaainepakett ja madala viskoossusega bisünteetiline alus tagavad usaldusväärse külmkäivituse ka kõige raskemates tingimustes, vähendades oluliselt mootori kulumist käivitamisel ja tühikäigul.
  • ei moodusta põlemiskambris, eriti kolvirõngaste ja klappide piirkonnas, sademeid ning tänu oma suurepärastele detergendi- ja dispergeerimisomadustele ning suurepärasele termilisele oksüdatsioonistabiilsusele võitleb tõhusalt kõikide muude mootoriosade igasuguste sadestumistega ja hoiab need puhtana kogu vahetuste vahelise aja jooksul.
  • esterõli komponendid tagavad suurepärased kulumisvastased omadused tänu õlikile erakordsele tugevusele isegi äärmuslikel töötemperatuuridel, mis koos suurepärase pumbatavusega pikendab oluliselt mootori kasutusiga isegi "start-stop"; sõidurežiimidel.
  • turbolaadimisega ja otsesissepritsega mootorite puhul vähendab ainulaadne õli koostis täielikult kütusesegu LSPI (Low Speed Pre-Ignition) mõju nullini.
  • neutraalne tihendusmaterjalide suhtes. Kõrvaldab lekked, koos vähendatud lenduvusega tagab äärmiselt madala õlikulu ja pikendatud tühjendamisintervallidega

Vaata Sünteetilised

Vaata lähemalt →