check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mannol 8101 FWD GETRIEBEOEL 75W-80 208L käigukastiõli - MN8101-DR

1 123,48 € koos käibemaksuga

Mannol 8101 FWD GETRIEBEOEL 75W-80 käigukastiõli

Tootja:
Tootekood:
MN8101-DR
Maht:
208
Viskoossus:
75W-80

Viimase põlvkonna energiasäästlik, aastaringne poolsünteetiline käigukastiõli manuaalkäigukastidele. Seda soovitatakse kasutada igat tüüpi sünkroniseeritud käsikäigukastides (sealhulgas esiveolise veoga sõidukite integreeritud diferentsiaaliga käigukastides) ja raskeveokite mittesünkroniseeritud käsikäigukastides, ülekandekastides ja põhikäigukastides, kus soovitatakse kasutada standardset GL -4 ja/või MT-1 õli.

Üldine kirjeldus
  • ainulaadne kõrgekvaliteediline poolsünteetiline alus, millel on ideaalne viskoossus laias temperatuurivahemikus, koos viimase põlvkonna lisandite paketiga, mis tagab suurepärased hõõrdumisvastased omadused, mis tagavad märkimisväärse kütusesäästu ja sujuvad käiguvahetused.
  • tänu oma ainulaadsele koostisele pakub suurepäraseid kulumis- ja nakkevastaseid omadusi, mis pikendavad oluliselt tehniliste seadmete eeldatavat kasutusiga kõigis, isegi kõige äärmuslikumates töörežiimides laias ümbritseva keskkonna temperatuurivahemikus. Õlikile on kõrgendatud vastupidavusega kõrgendatud survele
  • pakub suurepäraseid madalatemperatuurilisi omadusi, mis tagavad kerge käivitamise, usaldusväärse määrimise ning lihtsa ja täpse käiguvahetuse madalaima (kuni -45 °C) ja kõrgeima (kuni +45 °C) keskkonnatemperatuuri juures.
  • omab suuremat soojus- ja oksüdatsioonistabiilsust ning vastupidavust termilisele lagunemisele, mis võimaldab pikemaid õli tühjendamisintervalle ja vähendab seadmete hoolduskulusid.
  • kaitseb metallosi korrosiooni eest
  • ühildub tihendusmaterjalidega, takistab nende paisumist, kõvenemist ja kokkutõmbumist, vähendab nende kulumist, vähendades seega varuosade maksumust.