check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mannol 8102 MAXPOWER 4x4 käigukastiõli 75W-140 208L - MN8102-20

185,58 € koos käibemaksuga

Mannol 8102 MAXPOWER 4x4 käigukastiõli 75W-140

Tootja:
Tootekood:
MN8102-20
Maht:
20
Viskoossus:
75W-140

Viimase põlvkonna aastaringselt kasutatav käigukastiõli (sisaldab PAO-d), mis on spetsiaalselt ette nähtud igat tüüpi diferentsiaalide, sealhulgas ülemäärase hõõrdumisega diferentsiaalide määrimiseks, kui on nõutav "Limited Slip Oil API GL5". See on välja töötatud hüpoid-, koonusja spiraalkäigukasti jaoks.
Seda soovitatakse kasutada sportautode ja nelikveoliste sõidukite käigukastides, samuti tarbesõidukite (veoautod, bussid jne), maastikusõidukite (ehitus-, kaevandus-, põllumajandusmasinad) ja Euroopa, Ameerika ja Aasia tootjate erisõidukite käigukastides, kus nõutav kasutusomaduste tase on GL-5 LS.

Üldine kirjeldus
  • ainulaadne kõrge viskoossusega, kõrgekvaliteediline PAO baas, mis säilitab oma põhiomadused laias temperatuurivahemikus, kombineerituna viimase põlvkonna lisandite paketiga, tagab suurepärased hõõrdumisvastased omadused, mis võimaldavad märkimisväärset kütusesäästu.
  • ainulaadne koostis, tagab suurepärased kulumis- ja hõõrdumisvastased omadused, mis pikendavad oluliselt tehniliste seadmete eeldatavat kasutusiga kõigis, isegi kõige äärmuslikumates töörežiimides laias ümbritseva keskkonna temperatuurivahemikus. rõhk.
  • pakub suurepäraseid madalatemperatuurilisi omadusi, mis tagavad käigukasti osade kerge käivitamise ja usaldusväärse määrimise y keskkonnatemperatuuril (kuni -45 °C) ja kõikides töötingimustes
  • omab täiustatud soojus- ja oksüdatsioonistabiilsust ning suurepärast vastupidavust kõrge temperatuuri termilisele lagunemisele, mis võimaldab pikemaid õli tühjendamisintervalle ja väiksemaid seadmete hoolduskulusid
  • kaitseb metallosasid korrosiooni eest nii kasutuses kui ka väljaspool seda
  • tagab suurepärase ühilduvuse tihendusmaterjalidega, takistades nende paisumist, kõvenemist ja kahanemist, vähendades seega varuosade maksumust ja vältides lekkeid.
  • vähendab müra