check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mannol 8105 HYPOID LSD 85W-140 10L käigukastiõli - MN8105-4

32,34 € koos käibemaksuga

Mannol 8105 HYPOID LSD 85W-140 käigukastiõli Mannol 8105 HYPOID LSD 85W-140

Tootja:
Tootekood:
MN8105-4
Maht:
4
Viskoossus:
*

Universaalne, aastaringselt kasutatav kõrge viskoossusega mineraalpõhine käigukastiõli manuaalkäigukastidele. See on formuleeritud iselukustuvate diferentsiaalide (liigse hõõrdumisega/piiratud libisemisega diferentsiaalid - LS), hüpoidhõlmadega peamehhanismide ja muude koonuslike, tigu ja silindriliste paaridega manuaalkäigukasti osade ohutuks ja usaldusväärseks toimimiseks, mis taluvad äärmuslikke koormusi (sh löögid). ja kõrgetele töötemperatuuridele.
Soovitatav kasutamiseks sõiduautode mehaanilistes käigukastides ja maanteesõidukite (pagasitraktorid, bussid jne), maastikusõidukites (ehitus-, kaevandus- ja põllumajandusmasinad) ning Euroopa, Ameerika ja Aasia tootjate eriseadmetes, kus GL-5 LS jõudlustase.

Üldine kirjeldus
  • ainulaadne kõrge viskoossusega kõrgeima kvaliteediga alus, mis säilitab nõutava viskoossuse kõrgeimatel töötemperatuuridel ja -rõhkudel, kombineerituna viimase põlvkonna lisandite paketiga, mis on suurenenud kontsentratsioonis, tagab suurepärased hõõrdumisvastased omadused, tagades seega märkimisväärse kütusesäästu.
  • tänu oma koostisele ja suurenenud EP-lisandite sisaldusele tagab suurepärased kulumis- ja nakkevastased omadused, mis pikendavad oluliselt tehniliste seadmete eeldatavat kasutusiga kõigis, isegi kõige äärmuslikumates töörežiimides ja laias ümbritseva keskkonna temperatuurivahemikus. Omab väga kõrget õlikile vastupidavust äärmuslikele rõhkudele ja temperatuuridele. Vältib diferentsiaalide ummistumist ja vähendab kolvi kulumist
  • tagab nõutavad madalatemperatuurilised omadused, mis võimaldavad hõlpsat käivitamist ja usaldusväärset määrimist kuni -20 °C välistemperatuuril kõikides töötingimustes
  • omab täiustatud soojus- ja oksüdatsioonistabiilsust, vastupidavust termilisele lagunemisele ja vananemisele, hoiab mehhanismid erakordselt puhtana, pikendab õli tühjendamisintervalli ja vähendab seadmete hoolduskulusid.
  • vähendab müra
  • ei põhjusta värviliste metallide korrosiooni.
  • ühildub tihendusmaterjalidega, takistades nende paisumist, kõvenemist ja kahanemist, vähendades seega varuosade kulusid.