check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

Mootoriõli Mannol 7409 SAE 40 10L - MN7409-4

22,96 € koos käibemaksuga

Mootoriõli Mannol 7409 SAE 40

Tootja:
Tootekood:
MN7409-4
Viskoossus:
muud
Tüüp:
4T
Maht:
4
Maht:
4 l

Suure jõudlusega ühe hooaja mineraalne mootoriõli raskeveokitele turbolaadimisega ja turbolaadita diiselmootoritele, mis töötavad rasketes tingimustes välistemperatuuril üle -20 °C. See on mõeldud raskeveokite, ehitus-, kaevandus- ja põllumajandusseadmete, laevade, vedurite ja statsionaarsete seadmete raskeveokite sisepõlemismootoritele. See sobib retro sõidukitele. Seda võib kasutada hüdraulikaõlana hüdraulikasüsteemides, sealhulgas mehaaniliste käigukastide või pöördemomendi muunduritega kombineeritud süsteemides, kui tootja nõuab nendes allsüsteemides konkreetse viskoossusega mootoriõli kasutamist.

Üldine kirjeldus
  • tänu sideainete puudumisele on see õli vähem vastuvõtlik riknemisele ja vananemisele kui aastaaegsed analoogid ning sellel on pikem eeldatav kasutusiga, mis koos madala aurustumisvõimega, mis vähendab õli tarbimist põlemisel, võimaldab kasutada seda mootoris pikemate õlivahetusintervallidega.
  • kõrgeima kvaliteediga mineraalne baas ja hoolikalt valitud lisandid tagavad head hõõrdumis- ja kulumisvastased omadused, mis pikendavad oluliselt seadmete eeldatavat kasutusiga võrreldes õli analoogidega kõigis, isegi kõige äärmuslikumates töörežiimides.
  • erinevalt analoogidest on suurenenud termo-oksüdatiivne stabiilsus tänu looduslikele antioksüdantidele, mis koos heade puhastus- ja dispergeerimisomadustega, mis vähendavad süsiniku- ja lakkide ladestumist, takistavad igasuguste ladestuste teket ja hoiavad mootori osad puhtad kogu vahetuste vahelise aja jooksul.
  • omab häid madalatemperatuurilisi omadusi
  • kaitseb tõhusalt mootori osi igasuguse korrosiooni eest
  • võib kasutada kõrge väävlisisaldusega kütuste kasutamisel

Vaata 4-taktiliste mootorite jaoks

Vaata lähemalt →

Teised ostsid ka