check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

EBC MD 4175 X esipiduriketas - MD4175X

- 10%

176,26 € koos käibemaksuga Tavaline hind  195,85 €

Viimase 30 päeva madalaim hind enne allahindlust: 195,85 €

alert information icon

Toode on saadaval eritellimusel. Tarne võib viibida 7 päeva. Tagastamine ei ole võimalik.

EBC MD 4175 X piduriketas

Tootja:
EBC
Tootekood:
MD4175X
Üldine kirjeldus
  • EBC X/XC seeria - Täielikud ujuvad pidurikettad esiratta jaoks
  • Need pidurikettad asendavad mitu LS (vasakpoolset) / RS (parempoolset) piduriketast ja neid saab paigaldada mõlemale küljele.
  • EBC uute piduriketaste teras on spetsiaalne roostevabast terasest segu, millel on suurem hõõrdetõhusus kui tavalistel kuumtöödeldud roostevabast terasest piduriketastel. Parandades hõõrdetõhusust 10% võrra, suureneb pidurdusvõimsus veelgi.
  • Uue "X" ja "XC" seeria kaal on veelgi vähenenud 5-10% võrra tänu kergema siseringiga 6-nõela süsteemile, mis on jällegi parem kui tavalised pidurikettad.
  • Uued pidurikettad on varustatud EBC ainulaadse ja patenteeritud SD-süsteemiga, mille piduriketta süvenditesse paigutatud kandilised neetid võimaldavad välis- ja siseringil pidurdamisel tekkiva kuumuse mõjul piiramatult laieneda, ilma et neetide ühendus kahjustuks.
  • See lagunemine toimub siis, kui piduriketas tugevast pidurdamisest kuumeneb ja välisrõngas puutub kokku (tavaliselt ümmarguste) neetidega, mis eraldavad välisrõnga sisemisest rõngast. Uus EBC süsteem hoiab ära selle probleemi, mis on 100% piduriketaste vigade põhjuseks, mis on tingitud piduriketta deformeerumisest ja vibratsioonist.
  • Mis on SD-süsteem? See on EBC uus ruudukujuline neetide süsteem. See süsteem hoiab täielikult ära piduriketta väändumise, pikendab selle kasutusiga ja parandab pidurdusefekti püsivust.

See sobib

See toode sobib 4 mootorrattale.