check Tasuta kohaletoimetamine alates 120,00 €
check Tagastamine kuni 14 päeva
check Maksa 30 päeva jooksul
check Hulgimüügipiirkond - B2B
ID

JMT BMW raami pealaagrite komplekt

29,96 € koos käibemaksuga

15 päeva tasuta tagastamisõigus

JMT raami pealaagrite komplekt

Tootja:
JMT
Garantii:
12
Üldine kirjeldus
  • komplekt koosneb kahest kvaliteetsest koonusrull-laagrist ja piisaval hulgal tolmutiibikutest
  • palun arvestage, et tihendite õige seisukord tagab laagrite toimimise õigetes tingimustes ja nende kulumise pärast piisavalt pikka kasutusperioodi.
  • erinevalt algselt paigaldatud kuullaagritest toimivad need palju paremini peatorus. Seetõttu otsustavad peaaegu kõik asendustootjad pakkuda seda tüüpi lahendust
  • kuigi laagrite vahetamine ei ole keeruline, soovitame, et seda tööd teeksid sõitja ja sõitja ohutuse huvides spetsiaalsed mootorratta töökojad, kellel on vastavad teadmised ja tööriistad.

Komplekt koosneb kahest kvaliteetsest koonusrull-laagrist ja vastavast arvust tolmukinnitustest. Komplekti mõõtmete ja komponentide üksikasjad leiate ülaltoodud omadustest. Pange tähele, et tihendite õige seisukord tagab laagrite nõuetekohase töö ja kulumise pärast piisavalt pikka kasutusperioodi.
Koonusrull-laagrid, erinevalt algselt paigaldatud kuullaagritest, töötavad raami päitses palju paremini. Seepärast on peaaegu kõik asendustootjad otsustanud pakkuda just seda tüüpi lahendust.
Kuigi laagrite vahetamine ei ole keeruline toiming, soovitame sõitja ja sõitja ohutuse huvides lasta seda tööd teha spetsiaalses mootorratta töökojas, millel on vastavad teadmised ja tööriistad.

See sobib

See toode sobib 9 mootorrattale.

BMW